Elkészítése
A feldarabolt csirkét vajon megpirítjuk, rárakjuk a borsót, sózzuk, felengedjük vízzel és puhára pároljuk. A levét világos rántással sűrítjük, tejszínnel ízesítjük.
A feldarabolt csirkét vajon megpirítjuk, rárakjuk a borsót, sózzuk, felengedjük vízzel és puhára pároljuk. A levét világos rántással sűrítjük, tejszínnel ízesítjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A feldarabolt csirkét vajon megpirítjuk, rárakjuk a borsót, sózzuk, felengedjük vízzel és puhára pároljuk. A levét világos rántással sűrítjük, tejszínnel ízesítjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.