Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke

Zöldborsós csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkéket szalonnaszeletekbe göngyöljük, átkötjük, és a vajban puhára pároljuk. Amikor megpuhultak, a levükből kivesszük, és félretesszük. A csirke levében megpároljuk a zöldborsót, a karikára vágott új répát, meg a bő olajban kisütött és lecsepegtetett hagymát, majd egy kevés sóval és cukorral ízesítjük. A borsókeveréket a feldarabolt csirkékre öntjük, és jól átforrósítva kínáljuk.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.21.

Elkészítése

A csirkéket szalonnaszeletekbe göngyöljük, átkötjük, és a vajban puhára pároljuk. Amikor megpuhultak, a levükből kivesszük, és félretesszük. A csirke levében megpároljuk a zöldborsót, a karikára vágott új répát, meg a bő olajban kisütött és lecsepegtetett hagymát, majd egy kevés sóval és cukorral ízesítjük. A borsókeveréket a feldarabolt csirkékre öntjük, és jól átforrósítva kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is