Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Zöldborsós zúzapörkölt gombás makarónival

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megtisztított és feldarabolt zúzából pörköltet készítünk. A felaprított vöröshagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zúzát és fűszerezzük. Amikor a zúza félig megpuhult, hozzáadjuk a borsót, de sózni csak a végén sózzuk meg, hogy a zúza könnyebben puhuljon. Közben a vékony csíkokra vágott szalonnát olajon lepirítjuk, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát. Ízesítjük sóval, borssal, és hozzákeverjük […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.09.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A megtisztított és feldarabolt zúzából pörköltet készítünk. A felaprított vöröshagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zúzát és fűszerezzük. Amikor a zúza félig megpuhult, hozzáadjuk a borsót, de sózni csak a végén sózzuk meg, hogy a zúza könnyebben puhuljon.

Közben a vékony csíkokra vágott szalonnát olajon lepirítjuk, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát. Ízesítjük sóval, borssal, és hozzákeverjük a ketchupot. Az egészet 5 percig kevergetjük, majd a kifőtt makarónit beleforgatjuk, hogy a tészta átvegye az ízeket.

Tálaláskor a pörkölt mellé körítjük a gombás-szalonnás makarónit.

Sztori

Ez az étel a család egyik nagy kedvence, és bár a tésztaadag elsőre soknak tűnhet, mindig elfogy. Kevesebb nem elég belőle!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is