Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Zöldborsós, tejszínes csirkecombok pennével

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Ez a zöldborsós, tejszínes csirkecomb egy laktató, mégis könnyed fogás, amelyben a zsenge zöldborsó és a krémes tejszínes mártás jól kiegészíti a csirkehúst. A penne tésztával együtt tálalva teljes értékű, ízletes ebéd vagy vacsora készíthető belőle.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
anikò varga
Beküldte: 2013.09.12.

Hozzávalók 4 személyre

Körethez

Elkészítése

A csirkecombokat megtisztítjuk, a bőrt eltávolítjuk, és a csont mellett mindkét oldalt bevágjuk. Az olajat felforrósítjuk, majd a finomra vágott vöröshagymát és fokhagymát megfuttatjuk rajta. Rátesszük a combokat, és mindkét oldalukat fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a zöldborsót, felöntjük az alaplével, majd sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük.

Közben a pennét lobogó, sós vízben, egy kevés olajjal kifőzzük az előírás szerint, ügyelve arra, hogy al dente maradjon.

Amikor a hús puhára főtt, a tejszínt elkeverjük az étkezési keményítővel, és a raguba öntjük. Pár percig forraljuk, amíg besűrűsödik a szaft. A csirkecombokat a pennével tálaljuk.

Tipp

A ragut friss petrezselyemmel megszórva még ízletesebbé tehetjük. Ha szeretjük a pikánsabb ízeket, egy kevés friss citromhéjat vagy pár csepp citromlevet is adhatunk a tejszínes mártáshoz.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
anikò varga
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is