Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkét alaposan befűszerezzük, majd állni hagyjuk, hogy a fűszerek jól átjárják a húst. Használhatunk különféle fűszerkeverékeket is, de ezúttal arra törekedtünk, hogy a hússal együtt sült köret adja meg az étel karakteres ízét. A csirkehúsokat tepsibe helyezzük. A burgonyát négyfelé vágjuk, és a hús mellé tesszük. A sárgarépát és a hagymát nagyobb darabokra vágjuk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.07.09.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkét alaposan befűszerezzük, majd állni hagyjuk, hogy a fűszerek jól átjárják a húst. Használhatunk különféle fűszerkeverékeket is, de ezúttal arra törekedtünk, hogy a hússal együtt sült köret adja meg az étel karakteres ízét. A csirkehúsokat tepsibe helyezzük.

A burgonyát négyfelé vágjuk, és a hús mellé tesszük. A sárgarépát és a hagymát nagyobb darabokra vágjuk, ezeket is mellépakoljuk. A fokhagymagerezdeket egészben adjuk hozzá, végül a szalonnaszeleteket is elrendezzük a tepsiben. Az egészet meglocsoljuk olívaolajjal, majd friss fűszernövényeket (például rozmaringot, kakukkfüvet) helyezünk a húsok közé.

Előmelegített sütőben, nagyjából 30 perc alatt készre sütjük. A sárgarépa és a hagyma enyhén édeskés ízt kölcsönöz az ételnek, ami különlegessé teszi a sült fogást.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is