Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pulyka

Zsiványbuksza burgonya krokettel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 80 dkg pulykamell 1 kis fej vöröshagyma sonka sajt füstölt kolbász bacon liszt tojás zsemlemorzsa olaj só ételízesítő Elkészítése: A húst éles késsel bevágjuk és szétnyitjuk, mint a könyvet. Kiklopfoljuk, sózzuk. Egy kicsit állni hagyjuk, addig elkészítjük a tölteléket. Felkarikázzuk a hagymát, kolbászt, sonkát. A húst elővesszük és minden darab húst megtöltünk a következőkkel: […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Drága
Toth Csilla
Beküldte: 2015.01.16.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 80 dkg pulykamell
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • sonka
  • sajt
  • füstölt kolbász
  • bacon
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj
  • ételízesítő


Elkészítése:

A húst éles késsel bevágjuk és szétnyitjuk, mint a könyvet. Kiklopfoljuk, sózzuk. Egy kicsit állni hagyjuk, addig elkészítjük a tölteléket.

Felkarikázzuk a hagymát, kolbászt, sonkát.

A húst elővesszük és minden darab húst megtöltünk a következőkkel: sonka, hagyma, kolbászkarika, sajt és a végén a bacon. Ráhajtjuk a hús másik felét és ezután bepanírozzuk, majd forró olajban kisütjük.

Mi most burgonyakrokettel és almapaprikával tálaltuk, de készíthető krumplipürével vagy sült krumplival is. Nagyon finom, különleges íze van.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Toth Csilla
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is