Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Zsiványbuksza burgonya krokettel recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 80 dkg pulykamell
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • sonka
  • sajt
  • füstölt kolbász
  • bacon
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj
  • só
  • ételízesítő


Elkészítése:

A húst éles késsel bevágjuk és szétnyitjuk, mint a könyvet. Kiklopfoljuk, sózzuk. Egy kicsit állni hagyjuk, addig elkészítjük a tölteléket.

Felkarikázzuk a hagymát, kolbászt, sonkát.

A húst elővesszük és minden darab húst megtöltünk a következőkkel: sonka, hagyma, kolbászkarika, sajt és a végén a bacon. Ráhajtjuk a hús másik felét és ezután bepanírozzuk, majd forró olajban kisütjük.

Mi most burgonyakrokettel és almapaprikával tálaltuk, de készíthető krumplipürével vagy sült krumplival is. Nagyon finom, különleges íze van.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/zsivanybuksza-burgonya-krokettel/