Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Zúza pörkölt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg csirke zúza (vagy valamilyen baromfi) 4 ek zsír 1 ek piros paprika 1 mk fehér bors, vagy fekete bors 1 ek majoránna 1 mk őrölt kömény 2 fej közepes vöröshagyma 2 db füstölt hús ízesítő kocka 1 nagy fej vöröshagyma Esetleg egy kevés gulyás krém és piros arany Elkészítése: A zúzát és a hagymát megpucoljuk, majd feldaraboljuk. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
adamsandorarpad
Beküldte: 2017.01.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg csirke zúza (vagy valamilyen baromfi)
  • 4 ek zsír
  • 1 ek piros paprika
  • 1 mk fehér bors, vagy fekete bors
  • 1 ek majoránna
  • 1 mk őrölt kömény
  • 2 fej közepes vöröshagyma
  • 2 db füstölt hús ízesítő kocka
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • Esetleg egy kevés gulyás krém és piros arany


Elkészítése:

A zúzát és a hagymát megpucoljuk, majd feldaraboljuk.

Egy serpenyőben zsírt olvasztunk, majd a hagymát megdinszteljük rajta. Hozzáadjuk a zúzát és a fűszereket a paprika kivételével, majd megdinszteljük.

Ekkor hozzáadjuk a paprikát is, majd felengedjük vízzel, majd beletesszük a kockát is és puhára főzzük, ügyelve arra, hogy mindig legyen egy kevés víz alatta.

Tarhonyával, nokedlivel, vagy rizzsel tálaljuk.

Idényben egy zöldpaprikát és egy paradicsomot is rakunk bele.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
adamsandorarpad
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is