Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke

Csirke belsőség

Szárnyas receptek

Zúza pörkölt pirított tarhonyával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dk csirke zúza 3 ek olaj 1 fej vöröshagyma só őrölt bors őrölt kömény gulyáskrém ízlés szerint 1 kk fűszerpaprika 20 dkg tarhonya 1 ek olaj Elkészítése: A zúzát megmosom. A hagymát feldarabolom és az olajon megdinsztelem, hozzáadom a paprikát, sót, borsot, köményt, gulyás krémet ízlés szerint, majd hozzáadom a zúzát és annyi […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2017.04.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dk csirke zúza
  • 3 ek olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • őrölt bors
  • őrölt kömény
  • gulyáskrém ízlés szerint
  • 1 kk fűszerpaprika
  • 20 dkg tarhonya
  • 1 ek olaj


Elkészítése:

A zúzát megmosom.

A hagymát feldarabolom és az olajon megdinsztelem, hozzáadom a paprikát, sót, borsot, köményt, gulyás krémet ízlés szerint, majd hozzáadom a zúzát és annyi vizet, hogy ellepje.

Addig főzöm míg puha lesz, ha kell a vizet pótolom.

A tarhonyát az olajon megpirítom, majd 5 dl meleg vízzel felöntöm és lefedve megfőzöm.

[box style=”info”]A zúzát én egészben szoktam megfőzni.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is