Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát felkarikázzuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a feldarabolt paprikát és gombát, majd együtt pároljuk őket. Amikor már párolódtak, felöntjük az egészet húsleves lével. Közben a húst apróra vágjuk, sóval és borssal ízesítjük, majd olajon megpirítjuk. Amikor a hús szépen megpirult, hozzákeverjük az ananászt, és az egészet a húslébe öntjük. Az így összeállított […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát felkarikázzuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a feldarabolt paprikát és gombát, majd együtt pároljuk őket. Amikor már párolódtak, felöntjük az egészet húsleves lével. Közben a húst apróra vágjuk, sóval és borssal ízesítjük, majd olajon megpirítjuk. Amikor a hús szépen megpirult, hozzákeverjük az ananászt, és az egészet a húslébe öntjük. Az így összeállított ételt további egy negyed óráig főzzük. Végül a főzőtejszínből habarást készítünk, amivel besűrítjük a levest. Tálaláskor az elkészült ragut kifőtt tésztára szedjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is