Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 400 g tészta Pesto alla Genovese (bazsalikomos pesto) reszelt sajt Elkészítése: A tésztát sós vízben kifőzzük. Leszűrjük. Összekeverjük a pesto-val, reszelt sajttal tálaljuk. Tipp: Ha nincs otthon kész pesto, akkor bátran nekifoghatunk otthoni friss pesto gyártásának: A bazsalikomszárról 2-3 maroknyi levelet tépkedünk, megmossuk, megszárítjuk, a sóval és 6 gerezd fokhagymával, 3 dkg őrölt dióval […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2014.11.15.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 400 g tészta
  • Pesto alla Genovese (bazsalikomos pesto)
  • reszelt sajt


Elkészítése:

A tésztát sós vízben kifőzzük. Leszűrjük. Összekeverjük a pesto-val, reszelt sajttal tálaljuk.

Tipp:

Ha nincs otthon kész pesto, akkor bátran nekifoghatunk otthoni friss pesto gyártásának: A bazsalikomszárról 2-3 maroknyi levelet tépkedünk, megmossuk, megszárítjuk, a sóval és 6 gerezd fokhagymával, 3 dkg őrölt dióval (vagy fenyőmaggal) mozsárban krémesre törjük. Lassan adjuk hozzá az 1-2 dl olívaolajat és a 10 dkg frissen reszelt parmezánt, megborsozzuk, tálaljuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is