Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát nagyon apróra vágjuk és forró olajon megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a darált húst és összepirítjuk. A megpirult húsra rászórjuk a bolognai alapot, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, bazsalikomot, oregánót, majd kevés vízzel felöntjük. A víz adagolása ízlés szerint történik. Ameddig a hús fő, egyhén sós vízben kifőzzük a tésztát. A kész mártást a tésztával összekeverjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.12.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát nagyon apróra vágjuk és forró olajon megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a darált húst és összepirítjuk. A megpirult húsra rászórjuk a bolognai alapot, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, bazsalikomot, oregánót, majd kevés vízzel felöntjük. A víz adagolása ízlés szerint történik. Ameddig a hús fő, egyhén sós vízben kifőzzük a tésztát. A kész mártást a tésztával összekeverjük és tálaláskor sajttal megszórjuk a tetejét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is