Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összeállítjuk, majd kb. 1 órán át kelesztjük. Amíg a tészta kel, elkészítjük a feltétet. A vöröshagymát olajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a darált húst, és fehéredésig pirítjuk. Ha kész a hús, felöntjük az üveges bolognai szósszal, hozzáadunk kb. 1 dl vizet, és ízesítjük cukorral és oregánóval. Ha a tészta megkelt, kézzel széthúzzuk […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.20.

A tésztához

A feltéthez

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összeállítjuk, majd kb. 1 órán át kelesztjük. Amíg a tészta kel, elkészítjük a feltétet.

A vöröshagymát olajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a darált húst, és fehéredésig pirítjuk. Ha kész a hús, felöntjük az üveges bolognai szósszal, hozzáadunk kb. 1 dl vizet, és ízesítjük cukorral és oregánóval.

Ha a tészta megkelt, kézzel széthúzzuk a tepsiben, és elősütjük addig, amíg rózsaszínű nem lesz. Ezután ráöntjük a feltétet, ráreszeljük a sajtot, és visszatesszük a sütőbe a sajt pirulásáig.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Olasz Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is