Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Húsos, sonkás tészták

Bolognai spagetti

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vöröshagymát egy kis olajon pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a darált húst. A húst addig kell pirítani, amíg kérges nem lesz. Ezt követően hozzáadhatjuk az alaphoz a paradicsomot, és a paradicsompürét, majd sózzunk, borsozzunk, és fedő alatt pároljuk puhára a húst. Párolás közben figyeljünk az ételre, ha kell öntsünk alá egy kis vizet. Ha […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.11.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A vöröshagymát egy kis olajon pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a darált húst. A húst addig kell pirítani, amíg kérges nem lesz. Ezt követően hozzáadhatjuk az alaphoz a paradicsomot, és a paradicsompürét, majd sózzunk, borsozzunk, és fedő alatt pároljuk puhára a húst. Párolás közben figyeljünk az ételre, ha kell öntsünk alá egy kis vizet. Ha a bolognai alap már majdnem kész, csak akkor adjuk hozzá a fokhagymát és a zöldfűszereket. Cukrot csak akkor tegyünk a bolognai szószba, ha a paradicsom miatt nagyon savanyúnak érzenénk.

A kész bolognai szószt halmozzuk a frissen kifőtt tésztára, szórjuk meg parmezán sajttal, és már készen is vagyunk. 

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is