Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát apróra vágjuk, és kevés zsiradékon megdinszteljük egy serpenyőben. Hozzáadjuk a darált húst, és kevergetve megpirítjuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk az oregánót, bazsalikomot és az apróra vágott vagy préselt fokhagymát (ha használunk). Felöntjük a vörösborral, és néhány percig főzzük, hogy az ízek összeérjenek. Ezután beleöntjük a paradicsomlevet, és lassú tűzön néhány percig […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.05.14.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát apróra vágjuk, és kevés zsiradékon megdinszteljük egy serpenyőben. Hozzáadjuk a darált húst, és kevergetve megpirítjuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk az oregánót, bazsalikomot és az apróra vágott vagy préselt fokhagymát (ha használunk).

Felöntjük a vörösborral, és néhány percig főzzük, hogy az ízek összeérjenek. Ezután beleöntjük a paradicsomlevet, és lassú tűzön néhány percig főzzük a ragut.

Közben a spagetti tésztát sós, forrásban lévő vízben a csomagoláson feltüntetett idő alatt al dente állagúra főzzük, majd leszűrjük.

Tálaláskor a spagetti tetejére halmozzuk a bolognai ragut, és reszelt sajttal vagy parmezánnal szórjuk meg.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is