Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vöröshagymát megtisztítjuk, felhevített olajon üvegesre pároljuk, majd a húst fehéredésig pirítjuk rajta. Ízesítjük sóval, borssal, oregánóval, bazsalikommal és kb 1 dl vízzel felöntve addig főzzük, míg a hús megpuhul. A tésztát sós vízben kifőzzük, átöblítjük és hagyjuk lecsepegni. A megpuhult húst a paradicsomszósszal felöntjük és összeforraljuk. A tésztát tányérra rendezzük, kanalazunk rá a paradicsomos […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Alexandra1234
Beküldte: 2019.11.28.

Hozzávalók

Elkészítése

A vöröshagymát megtisztítjuk, felhevített olajon üvegesre pároljuk, majd a húst fehéredésig pirítjuk rajta.

Ízesítjük sóval, borssal, oregánóval, bazsalikommal és kb 1 dl vízzel felöntve addig főzzük, míg a hús megpuhul.

A tésztát sós vízben kifőzzük, átöblítjük és hagyjuk lecsepegni.

A megpuhult húst a paradicsomszósszal felöntjük és összeforraljuk.

A tésztát tányérra rendezzük, kanalazunk rá a paradicsomos húsból, megszórjuk sajttal.

Egy kicsit rámelegítünk, hogy megolvadjon a sajt a tetején.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Alexandra1234
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is