Elkészítése
A csirkemellet 8-10 vékony szeletre vágom, megsózom, majd megforgatom lisztben. Forró olajban hirtelen átsütöm, majd papírtörlőre szedem ki. A spagetti tésztát megfőzöm és leöblítve félreteszem. Kevés margarinon megpirítom az apró kockákra vágott sonkát, hozzáadom a kevés fokhagymát, majd nyakon öntöm a tejszínben kikevert 2 tojássárgájával. Az első rottyanás után félrehúzom, jól összekeverem a spagetti tésztával és az apróra vágott petrezselyemzölddel.
Egy tepsit kikenek margarinnal, sorba rakom a sült csirkemelleket, és ráhelyezem a spagetti halmokat, amelyekbe már belekevertem a reszelt sajt egyik felét. A sajt másik felét a tetejére reszelem. A sütőbe téve, amikor a sajt a tetején pirosodni kezd, elkészült ez a finom, könnyű, gusztusos vacsoránk.
Ez az étel alapreceptként szolgál, a spagettit készíthetjük zöldségekkel, bolognai módon, gombásan, brokkolival, de sütőtökkel is ízletes. Próbáld ki, nem fogod megbánni!


