A tésztát kifőzzük, közben elkészítjük a mártást. A hagymákat megpucoljuk, felkockázzuk, és kevés olajon megpirítjuk. Felöntjük kb. 1 dl vízzel, hozzáadjuk a darált húst és a fűszereket. Az egészet készre pároljuk nagyjából 15–20 perc alatt, majd hozzákeverjük a paradicsompürét, és néhány percig együtt forraljuk.
Egy mély tepsit vajjal kikenünk, majd a kifőtt tészta felét az aljára terítjük. A tojásokat felverjük, összekeverjük a reszelt sajt felével és a tejföllel. Csipet sóval és majoránnával ízesítjük, majd a keverék felét a tésztára simítjuk.
Ráöntjük a húsos mártást, megszórjuk kukoricával, majd a maradék tésztával lefedjük. A tetejét bekenjük a maradék tojásos-sajtos-tejfölös öntettel.
Megszórjuk egy kevés szárított petrezselyemmel, végül a maradék reszelt sajttal is. Előmelegített sütőben, 180 fokon addig sütjük, amíg a teteje szép aranybarna nem lesz.