Hozzávalók:
- 300 g spagetti tészta
- olaj
- só
Szósz:
- 3 dl víz
- 2 evőkanál finomliszt
- só
- bors
- oregánó
- petrezselyem
- 20 dkg sonka
- 10 dkg csiperke gomba
- 10 dkg bacon
- 20 dkg sajt
Elkészítése:
A spagettit kifőzzük a sós vízben és ha leszűrttük meglocsoljuk pár csepp olajjal.
A sonkát és a bacont összevágjuk apró kockákra, illetve a gombát apróra. Megpirítjuk olajon a bacont, sonkát és a gombát, majd felengedjük a vízzel. Megfűszerezzük sóval, borssal, oregánóval, petrezselyemmel.
A liszttel behabarjuk és ráreszeljük a sajtot, majd elkeverjük benne, amíg forró a szósz.
A spagettit kiszedjük egy tálba és ráhalmozzuk a szószt.