Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztát sós vízben megfőzzük. Felkockázzuk a párizsit, lereszeljük a sajtot. A nagy pohár tejfölt ételízesítővel ízesítjük, majd hozzákeverjük a felkockázott párizsit és a reszelt sajt felét. Összekeverjük a megfőtt, leszűrt tésztával. Az egészet egy kiolajozott tepsibe öntjük, megszórjuk a tetejét a maradék füstölt sajttal, és addig sütjük, még a sajt meg nem olvad, meg […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.12.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A tésztát sós vízben megfőzzük. Felkockázzuk a párizsit, lereszeljük a sajtot. A nagy pohár tejfölt ételízesítővel ízesítjük, majd hozzákeverjük a felkockázott párizsit és a reszelt sajt felét.

Összekeverjük a megfőtt, leszűrt tésztával.

Az egészet egy kiolajozott tepsibe öntjük, megszórjuk a tetejét a maradék füstölt sajttal, és addig sütjük, még a sajt meg nem olvad, meg nem pirul rajta.

/El lehet készíteni sima párizsiból és trappista sajtból is, de úgy nem az igazi./

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is