Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztát a szokásos módon elkezdjük főzni, de ne főzzük teljesen puhára! Amikor kész, akkor szűrjük le. Amíg a tészta fő, addig ropogósra sütjük a karikára vágott kolbászt és a csíkokra vágott húsos szalonnát. A túrót villával áttörjük és 3 evőkanál tejföllel kikeverjük. Rászedjük a kifőtt tésztát, összekeverjük és ízlés szerint megsózzuk. Egy jénait vagy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Szekeres Lajosne Klari
Beküldte: 2020.12.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A tésztát a szokásos módon elkezdjük főzni, de ne főzzük teljesen puhára! Amikor kész, akkor szűrjük le.

Amíg a tészta fő, addig ropogósra sütjük a karikára vágott kolbászt és a csíkokra vágott húsos szalonnát.

A túrót villával áttörjük és 3 evőkanál tejföllel kikeverjük. Rászedjük a kifőtt tésztát, összekeverjük és ízlés szerint megsózzuk.

Egy jénait vagy kisebb tepsit kikenünk olajjal, beleöntjük a túrós tésztát, elsimítjuk és a tetejét megkenjük tejföllel.

180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 20 25 percre, amíg elkezd a tészta pirulni.

Tálalásnál a tetejére sült kolbász karikákat és sült szalonnát teszünk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Szekeres Lajosne Klari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is