Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Édes tészták

Édes tészta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tepsit vastagon kikenem a margarinnal, megszórom zsemlemorzsával. A margarint felolvasztom, hozzákeverem a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojást, majd habverővel felverem. Ezután belekeverem a kefirt, a tejfölt, a tejet és simára keverem. A tepsibe beleterítem a száraz tésztát, majd leöntöm a tejes lével. Forró sütőbe teszem, de végig kis lángon sütöm. Ha a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.09.

Hozzávalók

A tepsi kikenéséhez:

Elkészítése

A tepsit vastagon kikenem a margarinnal, megszórom zsemlemorzsával. A margarint felolvasztom, hozzákeverem a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojást, majd habverővel felverem.

Ezután belekeverem a kefirt, a tejfölt, a tejet és simára keverem. A tepsibe beleterítem a száraz tésztát, majd leöntöm a tejes lével.

Forró sütőbe teszem, de végig kis lángon sütöm. Ha a tészta puha, akkor nagyobb lángnál lehet pirosra sütni. Hidegen szeletelhető és mazsola nélkül is finom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is