Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az élesztőt kevés langyos vízben felfuttatjuk, majd összegyúrjuk a liszttel, sóval és olajjal. A tésztát letakarva körülbelül fél órát kelni hagyjuk. Miután a tészta megkelt, kinyújtjuk, és egy közepes méretű tepsibe helyezzük. A tejfölt összekeverjük az összenyomott fokhagymával, majd ezzel megkenjük a tésztát. A hagymát felaprítjuk, és egyenletesen megszórjuk vele a tejfölös tésztát. A szalonnát […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.14.

Tésztához

Feltéthez

Elkészítése

Az élesztőt kevés langyos vízben felfuttatjuk, majd összegyúrjuk a liszttel, sóval és olajjal. A tésztát letakarva körülbelül fél órát kelni hagyjuk.

Miután a tészta megkelt, kinyújtjuk, és egy közepes méretű tepsibe helyezzük. A tejfölt összekeverjük az összenyomott fokhagymával, majd ezzel megkenjük a tésztát. A hagymát felaprítjuk, és egyenletesen megszórjuk vele a tejfölös tésztát.

A szalonnát megpirítjuk, és a tészta tetejére szórjuk. Az előmelegített sütőben körülbelül 20 percig sütjük, majd megszórjuk reszelt sajttal, és további 15 percig sütjük, amíg a sajt szépen megolvad és aranybarnára sül.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Magyar Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is