Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 csomag instant élesztő 30 dkg liszt 2 evőkanál olívaolaj só langyos víz 20 dkg camembert sajt 15 dkg eper 5 dkg tört mogyoró vagy dió 2 evőkanál barna nádcukor A lekenéshez: extra szűz olívaolaj 1 nagyobb idared alma hámozva Elkészítése: A tésztát bedagasztjuk a hozzávalókból, és kelesztjük, majd közben az almát felszeleteljük, és az […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Kalla58
Beküldte: 2015.02.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 csomag instant élesztő
  • 30 dkg liszt
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • langyos víz
  • 20 dkg camembert sajt
  • 15 dkg eper
  • 5 dkg tört mogyoró vagy dió
  • 2 evőkanál barna nádcukor

A lekenéshez:

  • extra szűz olívaolaj
  • 1 nagyobb idared alma hámozva


Elkészítése:

A tésztát bedagasztjuk a hozzávalókból, és kelesztjük, majd közben az almát felszeleteljük, és az epret felaprítjuk.

A sajtot szintén szeletekbe vágjuk. Ahogy a tésztánk megkelt, kisebb korongokat formázunk belőle. A tésztát megkenjük olajjal, és kirakjuk almával, majd megszórjuk cukorral.

A sajttal, majd eperrel, ízlésesen körberakjuk, és megszórjuk tört pörkölt mogyoróval. A széleit is megkenjük olajjal, és forró sütőben, kb. 210 fokon, 10 perc alatt szép pirosra sütjük.

Ha kihűlt szeleteljük akár a pizzát.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is