Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd konyharuhával letakarva fél órára pihenni hagyjuk.
Közben a csirkemellet felaprítjuk, fűszerezzük szárnyas fűszerkeverékkel, és kevés olajon megpirítjuk. A tejfölt összekeverjük a tömlős sajttal és a zúzott fokhagymával.
A pihentetett tésztát kinyújtjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. Az egyik felét megkenjük a fokhagymás-tejfölös mártással, a másikat a paradicsommártással.
A tejfölös oldalra kerül a csirkemell, kukorica, snidling és lila hagyma. A paradicsomos felét sonkával, kukoricával és lila hagymával borítjuk.
Végül az egész pizza tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt szépen ráolvad, és a tészta átsül.
