Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A borsót pici vízzel kis lángon megpároljuk, amikor már teljesen megpuhult sóval, borssal fűszerezzük. A főzőtejszínt a liszttel kikeverjük majd a borsóra öntjük, lassan felforraljuk. A gombát, az összetört fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet is belekeverjük. 1-2 percig forraljuk, míg a tejszín kissé besűrűsödik. Tálalásnál a kifőzött tésztára halmozzuk, reszelt sajttal díszítjük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A borsót pici vízzel kis lángon megpároljuk, amikor már teljesen megpuhult sóval, borssal fűszerezzük.

A főzőtejszínt a liszttel kikeverjük majd a borsóra öntjük, lassan felforraljuk. A gombát, az összetört fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet is belekeverjük. 1-2 percig forraljuk, míg a tejszín kissé besűrűsödik.

Tálalásnál a kifőzött tésztára halmozzuk, reszelt sajttal díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is