Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Húsos, sonkás tészták

Gombás csirkemell leveles tésztában

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók 2 rúdhoz: 1 kg leveles tészta 2 kis üveges szeletelt gomba 1 fej vöröshagyma 1 csokor petrezselyemzöld 8 szelet bacon 6 szelet csirkemell 2 tömlős tejszínes sajt (200 g) 20 dkg sajt só, bors 1 tojás szezámmag Elkészítése: A leveles tésztát kiolvasszuk, majd kinyújtjuk egyenként. Középen 4-4 csík bacont elterítünk. A csirkemellet kkiklopfoljuk, sózzuk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
bozsoilona
Beküldte: 2017.10.24.

Elkészítése

Hozzávalók 2 rúdhoz:

  • 1 kg leveles tészta
  • 2 kis üveges szeletelt gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 8 szelet bacon
  • 6 szelet csirkemell
  • 2 tömlős tejszínes sajt (200 g)
  • 20 dkg sajt
  • só, bors
  • 1 tojás
  • szezámmag


Elkészítése:

A leveles tésztát kiolvasszuk, majd kinyújtjuk egyenként.

Középen 4-4 csík bacont elterítünk.

A csirkemellet kkiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és a szalonnára tesszük.

Erre halmozzuk a gombás ragut. A vöröshagymát kevés oljon megpirítjuk, majd ráöntjük a lé nélküli gombát, majd ízesítjük sóval, borssal és az aprított petrezselyemmel és pár percig pároljuk.

Erre nyomjuk a tömlős sajtot, majd megszórjuk reszelt sajttal. A leveles tésztát ráhajtjuk mindkét oldalról a töltelékre.

Tojással megkenjünk, szezámmaggal megszórjuk és 180 fokos előmelegített sütőben, alsó-felső tütéssel szép pirosra sütjük kb 30-35 perc alatt.

Langyosra hűtjük, majd szeletelve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
bozsoilona
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is