Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 20 dkg gomba 1 csokor petrezselyem 2 tojás 3 ek zsemlemorzsa 5 csapott ek finomliszt 50 dkg burgonya só ízlés szerint 5 ek napraforgó olaj bors ízlés szerint Elkészítése: A felaprított gombát olajon sóval, borssal ízesítve pároljuk, amíg a saját leve elfő. 1 csokor apróra vágott petrezselymet adunk hozzá. Langyosra hűtve 2 egész tojással, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.07.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 20 dkg gomba
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 tojás
  • 3 ek zsemlemorzsa
  • 5 csapott ek finomliszt
  • 50 dkg burgonya
  • só ízlés szerint
  • 5 ek napraforgó olaj
  • bors ízlés szerint


Elkészítése:

A felaprított gombát olajon sóval, borssal ízesítve pároljuk, amíg a saját leve elfő. 1 csokor apróra vágott petrezselymet adunk hozzá. Langyosra hűtve 2 egész tojással, zsemlemorzsával, liszttel és a megtisztított, lereszelt burgonyával elkeverjük. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.

Olajba mártogatott evőkanállal kanalanként rakjuk a forró olajba, kissé szétterítjük, majd mindkét felét szép pirosra sütjük.

Reszelt sajttal és tejföllel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is