Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Rakott tészták

Tészta félék receptjei

Gombás párizsis rakott tészta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy fej apróra vágott vöröshagymát megfonnyasztunk egy serpenyőben. Amikor a hagyma üvegesre pirult, hozzáadunk egy kis piros paprikát, majd beletesszük a felszeletelt gombát. A gombát fedő nélkül pároljuk, hogy a nedvesség elpárologjon. Amikor a gomba már megpirult, hozzáadjuk a felkockázott párizsit, és éppen csak összeforraljuk. Közben kifőzzük a fodros kocka tésztát. Egy jénai tál aljára […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.05.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy fej apróra vágott vöröshagymát megfonnyasztunk egy serpenyőben. Amikor a hagyma üvegesre pirult, hozzáadunk egy kis piros paprikát, majd beletesszük a felszeletelt gombát. A gombát fedő nélkül pároljuk, hogy a nedvesség elpárologjon. Amikor a gomba már megpirult, hozzáadjuk a felkockázott párizsit, és éppen csak összeforraljuk.

Közben kifőzzük a fodros kocka tésztát. Egy jénai tál aljára terítjük a tészta felét, ráhalmozzuk a gombás párizsis keveréket, majd befedjük a maradék tésztával. Az egészet megöntözzük tejföllel, megszórjuk reszelt sajttal, majd előmelegített sütőbe tesszük. Addig sütjük, amíg a teteje szép pirosra nem sül.

Tálalás előtt hagyjuk kicsit hűlni, hogy összeálljon.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is