Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztát sós vízben megfőzzük. Egy serpenyőben olajon megpirítjuk a hagymát, a szeletelt gombát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a tejfölt, ízesítjük sóval, borssal és egy kevés citromlével. A kész tésztát összekeverjük a gombás-tejfölös szósszal és a frissen vágott petrezselyemzölddel. Tálaláskor reszelt sajttal megszórjuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.11.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A tésztát sós vízben megfőzzük.

Egy serpenyőben olajon megpirítjuk a hagymát, a szeletelt gombát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a tejfölt, ízesítjük sóval, borssal és egy kevés citromlével.

A kész tésztát összekeverjük a gombás-tejfölös szósszal és a frissen vágott petrezselyemzölddel.

Tálaláskor reszelt sajttal megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is