Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gombás tészta ragu egy egyszerű és gyorsan elkészíthető étel, amely hétköznapokon is remek választás. A gomba és a fokhagyma íze jól kiegészíti a tésztát, így tartalmas és ízletes fogást kapunk. Néhány alapanyagból is laktató ebéd vagy vacsora készíthető.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
gaboka
Beküldte: 2013.08.31.

Hozzávalók:

Elkészítése

Elkészítés

A gombát alaposan megmossuk és felszeleteljük, a hagymát finomra vágjuk. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd a hagymát üvegesre pároljuk rajta. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd a gombát is. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és addig pirítjuk, amíg a gomba levet ereszt és megpuhul.

Közben a tésztát bő, lobogó sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és lecsepegtetjük. Összeforgatjuk a gombás raguval, és frissen aprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Tipp

A ragut gazdagíthatjuk egy kevés tejszínnel vagy reszelt sajttal is, így krémesebb, selymesebb lesz az étel. Ha tartalmasabb fogást szeretnénk, adhatunk hozzá pirított csirkemell csíkokat is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
gaboka
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is