Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 csomag penne 70 dkg sertéslapocka (lehet pulykacombból is csinálni) 2 vöröshagyma 1,5 csomag görög húsok fűszerkeverék fetasajt 1 póréhagyma kis pohár tejföl só bors Elkészítése: A vöröshagymát kockára vágjuk, és az olajon elkezdjük párolni. Amikor készen van, hozzátesszük a kockákra vágott húst, és fehéredésig kevergetjük, majd kicsit megsózzuk és megborsozzuk. Utána a póréhagyma […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
tamara83
Beküldte: 2015.03.16.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 csomag penne
  • 70 dkg sertéslapocka (lehet pulykacombból is csinálni)
  • 2 vöröshagyma
  • 1,5 csomag görög húsok fűszerkeverék
  • fetasajt
  • 1 póréhagyma
  • kis pohár tejföl
  • bors


Elkészítése:

A vöröshagymát kockára vágjuk, és az olajon elkezdjük párolni. Amikor készen van, hozzátesszük a kockákra vágott húst, és fehéredésig kevergetjük, majd kicsit megsózzuk és megborsozzuk.

Utána a póréhagyma végén lévő zöldebb leveleket karikákra vágjuk, és beletesszük. Puhára főzzük.

Közben kifőzzük a tésztát, leszűrjük.

Ha a hús és a tészta is készen van, egy jénaiba tesszük mindkettőt, ekkor hozzátesszük a pohár tejfölt és az egészet összekeverjük. A tetejére rámorzsoljuk a fetát, majd rátesszük a maradék, karikára vágott póréhagymát.

Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg egy kicsit megbarnul a feta teteje.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Görög Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
tamara83
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is