Elkészítése
A császárszalonnát a vajon megpirítjuk, hozzáöntjük a tejszínt, a gulyáskrémet és hozzáadjuk a füstölt sajtot . Addig forraljuk, míg a sajt el nem olvad. Közben kifőzzük a tésztát, majd ha kész összekeverjük a szósszal és tálalhatjuk is.
A császárszalonnát a vajon megpirítjuk, hozzáöntjük a tejszínt, a gulyáskrémet és hozzáadjuk a füstölt sajtot . Addig forraljuk, míg a sajt el nem olvad. Közben kifőzzük a tésztát, majd ha kész összekeverjük a szósszal és tálalhatjuk is.
A császárszalonnát a vajon megpirítjuk, hozzáöntjük a tejszínt, a gulyáskrémet és hozzáadjuk a füstölt sajtot . Addig forraljuk, míg a sajt el nem olvad. Közben kifőzzük a tésztát, majd ha kész összekeverjük a szósszal és tálalhatjuk is.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A császárszalonnát a vajon megpirítjuk, hozzáöntjük a tejszínt, a gulyáskrémet és hozzáadjuk a füstölt sajtot . Addig forraljuk, míg a sajt el nem olvad. Közben kifőzzük a tésztát, majd ha kész összekeverjük a szósszal és tálalhatjuk is.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.