Elkészítése
Az élesztőt a cukorral és langyos vízzel felfuttatjuk, majd a liszttel, az étolajjal és a sóval jól kidolgozzuk a tésztát. Letakarva félretesszük kb fél órára kelni.
A csirkemellet csíkokra vágjuk, befűszerezzük és kevés olajon megpirítjuk.
A zöldségeket felkockázzuk és félretesszük.
A tejfölt a majonézzel, a cukorral, a sóval, a borssal és a petrezselyemzölddel összekeverjük.
Ha a tészta megkelt, kör alakúra és kb 1 cm vastagságúra nyújtjuk, majd egy nagyobb, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Rákenjük a mártást, rátesszük a megsült csirkemellet, a kockára vágott zöldségeket, legvégén ráreszeljük a sajtot.
Kb fél óra alatt 200 fokos sütőben készre sütjük.








