Elkészítése
A lisztből, élesztőből csipet sóval, a víz hozzáadásával, robotgép segítségével tésztát dagasztunk, majd 2 ek étolajat hozzáadunk, de épp csak összeforgatjuk vele, nem kell teljesen beledolgozni.
Hagyjuk duplájára kelni letakarva a kész tésztát. Nálam ez kb 1 óra volt.
A kelesztés után kb 28 cm átmérőjűre, kör alakúra nyomkodjuk egy enyhén olajozott tepsiben, a széleinél peremet hagyunk. Előmelegített 200 fokos sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük.
Amíg sül elkészítjük a feltétet. A túrót a tejföllel ízlés szerinti eritrittel vagy cukorral krémesre keverjük, a langyosra hűlt pizzára kenjük, majd ízlés szerinti gyümölcsöket dobálunk rá (nálam ez áfonya és mangó volt), végül pár karika pillecukorral imitáljuk a mozzarellát. Ostya fenyőkkel díszíthető.
Azonnal fogyasztható.








