Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Odateszem a vizet forrni. Úgy spórolok a forralási idővel, hogy először vízforralóban pillanatok alatt forralok vizet és azt öntöm át a fazékba. Ha már lobog, beleöntök egy zacskó durum tésztát és 10 percre állítom a jelzőórát. A hagymát felkockázom, kicsi sóval olajon párolom. Szétzúzom a fokhagymát, egy picit együtt kavargatom őket, majd rázuttyantom a halkonzervet. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
hogymegtudjuknezniblog
Beküldte: 2013.07.06.

Hozzávalók

Elkészítése

Odateszem a vizet forrni. Úgy spórolok a forralási idővel, hogy először vízforralóban pillanatok alatt forralok vizet és azt öntöm át a fazékba. Ha már lobog, beleöntök egy zacskó durum tésztát és 10 percre állítom a jelzőórát.

A hagymát felkockázom, kicsi sóval olajon párolom. Szétzúzom a fokhagymát, egy picit együtt kavargatom őket, majd rázuttyantom a halkonzervet. Közékeverem a kicsit előáztatott ( a fagyasztóban tartjuk a tavaly aszalt paradicsom szeleteket, pár percre langyos vízbe szoktam áztatni) aszalt paradicsomot. Megszórom a fűszerekkel, őrölök rá borsot, beleöntöm a paradicsompürét, és amíg rotyog, elkészítem a salátát.

Nagyjából épp akkorra jelez az óra, amikor a salátástálba bekerülnek a zöldségek.

A halas keverékbe beleszórom az olajbogyót, átkavarom, elzárom a tüzet mindkét edény alatt.

Egy kistálkában összekeverek kevés olívaolajat, citromlevet, őrölt borsot, ráöntöm a salátára.

Összevagdalom a bazsalikomot és belekeverem a szószba.Leszűröm a tésztát, átteszem tálalóedénybe. A szószt is átöntöm egy asztalra való tálba.

Ekkorra valaki már meg is terített és eszünk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
hogymegtudjuknezniblog
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is