Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Tészta elkészítése A metélt tésztát sós, forrásban lévő vízben kifőzzük, majd leszűrjük és hideg vízzel leöblítjük, hogy ne ragadjon össze. Krém elkészítése A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéket 1 evőkanál cukorral és a citrom levével kemény habbá verjük. A tojássárgákat a maradék cukorral, a vaníliás cukorral és a margarinnal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt. Az […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.05.16.

Hozzávalók

Krémhez

Elkészítése

Tészta elkészítése

A metélt tésztát sós, forrásban lévő vízben kifőzzük, majd leszűrjük és hideg vízzel leöblítjük, hogy ne ragadjon össze.

Krém elkészítése

A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéket 1 evőkanál cukorral és a citrom levével kemény habbá verjük. A tojássárgákat a maradék cukorral, a vaníliás cukorral és a margarinnal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt. Az egészet óvatosan összeforgatjuk a tojásfehérje habjával.

Összeállítás

A krémhez hozzákeverjük a kifőzött tésztát és a kockákra vágott őszibarack kompótot. Egy sütőedényt kikenünk margarinnal, meghintjük zsemlemorzsával, majd beleöntjük a tésztás keveréket.

Sütés

180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt aranyszínűre sütjük. A sütőből kivéve kissé hagyjuk hűlni, majd szeleteljük és tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is