Először vágjuk fel a húst egycentis csíkokra, majd pácoljuk be sötét szójaszósz, egy evőkanál cukor és egy korty borecet keverékébe. Tegyük félre fél-egy órára.
Közben főzzük ki a tésztát a leírás szerint, ügyelve arra, hogy ne főjjön szét, maradjon egy picit kemény. Amíg a tészta fő, vágjuk fel a zöldségeket: reszeljük le vagy vágjuk apró kockákra a gyömbért, vágjuk apróra a fokhagymát, karikára a hagymát és a póréhagymát, a répát pedig csíkokra.
Ha elkészült a tészta, szűrjük le. Egy magas falú serpenyőben forrósítsunk olajat, és futtassunk meg benne egy csipetnyi (kb. egy-két gerezdnyi) fokhagymát. Jól terítsük szét az olajat a serpenyő falán, majd öntsük bele a tésztát. Kevergetve, fel-felhúzva két villával süssük át egy-két perc alatt, majd vegyük ki és tegyük félre.
Forrósítsunk egy kis friss olajat a serpenyőben, és süssük meg benne a húst. Beleönthetjük a páclevet is, de ha túl sok a leve, akkor inkább ne tegyük. A húsnak meglepően kevés idő kell, folyamatosan kóstoljuk (néhány perc bőven elég). Ha kész, vegyük ki és tegyük félre.
Kevés olajon pirítsuk meg a fokhagymát és a gyömbért, majd egy-másfél perc sütés után adjuk hozzá a többi zöldséget (hagyma, póréhagyma, répa). Jól keverjük össze, és néhány percig süssük őket. Nem kell szétfőzniük, sem megpuhulniuk; akkor jók, ha harapni lehet őket.
Tegyük vissza a húst, és keverjük jól össze. Ráöntjük a sült tésztát a húsra és a zöldségekre, majd erőteljes mozdulatokkal összekeverjük az egészet. Ha ezzel elkészültünk, akkor az étel is kész, és tálalhatjuk.