Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, és egy serpenyőben üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a darált húst, és addig pirítjuk, amíg kifehéredik és elkezd sülni. A paradicsomot kis kockákra vágjuk, és a húshoz adjuk, hogy egy kis szaftot adjon az ételnek. Hozzátesszük a babérlevelet, sót, borsot, és óvatosan megszórjuk az őrölt köménnyel, mivel intenzív ízű fűszer. Amikor a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
marianna70
Beküldte: 2013.03.22.

Hozzávalók

Elkészítése

A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, és egy serpenyőben üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a darált húst, és addig pirítjuk, amíg kifehéredik és elkezd sülni. A paradicsomot kis kockákra vágjuk, és a húshoz adjuk, hogy egy kis szaftot adjon az ételnek. Hozzátesszük a babérlevelet, sót, borsot, és óvatosan megszórjuk az őrölt köménnyel, mivel intenzív ízű fűszer.

Amikor a húsos ragu elkészült, a serpenyőt lehúzzuk a tűzről, és belekeverjük a pirospaprikát, hogy ne égjen meg.

Közben bő, sós vízben kifőzzük a makarónit. Ha megpuhult, leszűrjük, és összekeverjük a húsos raguval.

Tálaláskor megszórjuk reszelt sajttal, és forrón kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
marianna70
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is