Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 500 g farfalle tészta 1 fej káposzta 1 fej hagyma 1 mokkáskanál köménymag 1 kanál cukor só őrölt bors 1 kanál almaecet 1 kanál olíva olaj Elkészítése: A tésztát lobogó, sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük. A felforrósított olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, majd beletesszük az apróra vágott káposztát is és ízesítjük köménymaggal, cukorral […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 500 g farfalle tészta
  • 1 fej káposzta
  • 1 fej hagyma
  • 1 mokkáskanál köménymag
  • 1 kanál cukor
  • őrölt bors
  • 1 kanál almaecet
  • 1 kanál olíva olaj


Elkészítése:

A tésztát lobogó, sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük.

A felforrósított olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, majd beletesszük az apróra vágott káposztát is és ízesítjük köménymaggal, cukorral és almaecettel, majd addig pároljuk, amíg összeesik.

Az elkészült párolt káposztát elkeverjük a tésztával és őrölt borssal megszórva tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Ősz Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is