Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 közepes fej káposzta 1 tk só 1 kk őrölt bors 2-3 ek olaj 25 dkg fodros kockatészta Elkészítése: A káposzta 2-3 külső levelét leszedjük, majd a torzsa kivételével lereszeljük. Meghintjük a sóval és jól összeforgatjuk. Hagyjuk állni 10-15 percet, majd alaposan kinyomkodjuk belőle a levet. Egy magas falú serpenyőbe tesszük, rálocsoljuk az olajat és megpirítjuk. Megszórjuk a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Andrea Papikné Veress
Beküldte: 2014.04.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 közepes fej káposzta
  • 1 tk só
  • 1 kk őrölt bors
  • 2-3 ek olaj
  • 25 dkg fodros kockatészta


Elkészítése:

A káposzta 2-3 külső levelét leszedjük, majd a torzsa kivételével lereszeljük. Meghintjük a sóval és jól összeforgatjuk. Hagyjuk állni 10-15 percet, majd alaposan kinyomkodjuk belőle a levet. Egy magas falú serpenyőbe tesszük, rálocsoljuk az olajat és megpirítjuk. Megszórjuk a borssal.

A tésztát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, hideg vízben átöblítjük, majd lecsöpögtetjük. A lecsöpögött tésztát a káposztához keverjük, ha szükséges, még sózzuk. Pár percre visszatesszük a tűzre és átforrósítjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Andrea Papikné Veress
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is