Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A káposzta külső leveleit eltávolítjuk, kettévágjuk, a torzsáját kivágjuk, majd káposztareszelőn finomra reszeljük. Besózzuk, és hagyjuk állni kb. 20 percig, majd alaposan kifacsarjuk. Az olajon a káposztát egy kevés víz hozzáadásával puhára sütjük. Ízlés szerint őrölt borssal, egy csipet köménnyel és kevés cukorral ízesítjük. Addig pirítjuk, míg aranysárga színt kap, vagy igény szerint tovább is […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.01.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A káposzta külső leveleit eltávolítjuk, kettévágjuk, a torzsáját kivágjuk, majd káposztareszelőn finomra reszeljük. Besózzuk, és hagyjuk állni kb. 20 percig, majd alaposan kifacsarjuk.

Az olajon a káposztát egy kevés víz hozzáadásával puhára sütjük. Ízlés szerint őrölt borssal, egy csipet köménnyel és kevés cukorral ízesítjük. Addig pirítjuk, míg aranysárga színt kap, vagy igény szerint tovább is piríthatjuk.

A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük, majd összekeverjük a párolt káposztával. Tálaláskor szórhatjuk őrölt borssal vagy porcukorral, kinek hogyan ízlik.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is