A tésztát sós vízben főzzük kb. 5 percig al dente állagúra, vagy a csomagoláson található utasítás szerint. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, majd pár csepp olívaolajjal összekeverjük, hogy ne tapadjon össze.
A csirkét egy tálba tesszük, hozzáadjuk az összenyomott fokhagymát, kevés sötét szójaszószt, fűszerkeveréket és chili szószt. Alaposan összekeverjük, majd megszórjuk kukoricaliszttel, hogy mindenhol bevonja a húst.
Egy wokot felforrósítunk, amíg enyhén füstölni kezd, hozzáadjuk a mogyoróolajat, majd a csirkét is. Állandóan kevergetve 3-4 percig sütjük, amíg aranybarnára pirul.
Ezután hozzáadjuk a csíkokra vágott kaliforniai paprikát, és 1 percig pirítjuk. Majd a babcsírát és az apróra vágott újhagymát tesszük bele, és további 30 másodpercig keverjük.
Végül hozzáadjuk a főtt tésztát, világos szójaszószt, kevés szezámolajat és fekete borsot. Az egészet jól összeforgatjuk, és tálalótálra tesszük.
Fogyasszátok azonnal, jó étvágyat kívánok hozzá!