Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Húsos, sonkás tészták

Kolbászos farfalle

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 150 g kolbász 200 g bacon 1 nagy fej vöröshagyma 1 ek csípős paprikakrém 3 ek paprikakrém 1 csapott ek majoranna 2 dl főzőtejszín 2 ek tejföl 500 g farfalle tészta só ízlés szerint Elkészítése: A bacont, a hagymát és a kolbászt felkockázzuk. A bacont zsírjára sütjük, majd hozzáadjuk a hagymát. Amikor már a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Audrey89
Beküldte: 2017.03.13.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 150 g kolbász
  • 200 g bacon
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 1 ek csípős paprikakrém
  • 3 ek paprikakrém
  • 1 csapott ek majoranna
  • 2 dl főzőtejszín
  • 2 ek tejföl
  • 500 g farfalle tészta
  • só ízlés szerint


Elkészítése:

A bacont, a hagymát és a kolbászt felkockázzuk.

A bacont zsírjára sütjük, majd hozzáadjuk a hagymát. Amikor már a hagyma is üvegesre sült, hozzáadjuk a kolbászt és kis ideig összepirítjuk őket.

Közben a kétféle paprikarémet a tejszínnel, a tejföllel és a majorannával egy tálban összekeverjük.

A tésztát sós vízben a szokásos módon kifőzzük.

A kolbászhoz hozzáöntjük a tejszínes keveréket, majd sűrűre főzzük.

Az elkészült mártást a kifőtt tésztával összekeverjük és azonnal tálaljuk. A tetejére szórhatunk egy kis reszelt sajtot is!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Mexikói Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Audrey89
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is