Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges tészták

Krémsajtos gombaragu

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 30 dkg csiperkegomba 2 fej vöröshagyma 20 dkg krémsajt (én mascarponét használtam) kevés olaj 1 szelet kápia paprika só frissen őrölt feketebors oregánó petrezselyemzöld 1 csomag papardelle tészta (másmilyen tésztával is jó) kakukkfű Elkészítése: A gombát tisztítás után feldaraboljuk. A hagymát apró kockára vágjuk és olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, a fűszereket, a szeletelt […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kalla58
Beküldte: 2017.01.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg csiperkegomba
  • 2 fej vöröshagyma
  • 20 dkg krémsajt (én mascarponét használtam)
  • kevés olaj
  • 1 szelet kápia paprika
  • frissen őrölt feketebors
  • oregánó
  • petrezselyemzöld
  • 1 csomag papardelle tészta (másmilyen tésztával is jó)
  • kakukkfű


Elkészítése:

A gombát tisztítás után feldaraboljuk.

A hagymát apró kockára vágjuk és olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, a fűszereket, a szeletelt paprikát, majd puhára pároljuk.

Belekeverjük a krémsajtot és 2-3 percig forraljuk.

Külön kifőzzük a tésztát, majd tálaljuk a gombaraguval. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is