Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Krémsajtos gombaragu recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg csiperkegomba
  • 2 fej vöröshagyma
  • 20 dkg krémsajt (én mascarponét használtam)
  • kevés olaj
  • 1 szelet kápia paprika
  • só
  • frissen őrölt feketebors
  • oregánó
  • petrezselyemzöld
  • 1 csomag papardelle tészta (másmilyen tésztával is jó)
  • kakukkfű


Elkészítése:

A gombát tisztítás után feldaraboljuk.

A hagymát apró kockára vágjuk és olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, a fűszereket, a szeletelt paprikát, majd puhára pároljuk.

Belekeverjük a krémsajtot és 2-3 percig forraljuk.

Külön kifőzzük a tésztát, majd tálaljuk a gombaraguval. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/teszta/kremsajtos-gombaragu/