Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Kucsmagombás-sóskás spagetti recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 4 evőkanál olaj
  • 5 dkg cukor
  • 20-30 dkg sóska (kb. 20-30 dkg)
  • 0,5 fej hagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • só
  • bors
  • 6 db bazsalikom levél
  • 1 csomag Knorr Rafinéria kapros-zöld fűszeres halszeletek
  • 1 evőkanál kucsmagomba por
  • 2 dl főzőtejszín
  • 0,5 csomag spagetti

Elkészítése

Az olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát és fokhagymát, amíg megpuhulnak. Hozzáadjuk a cukrot, majd néhány perc múlva beletesszük a sóskát. Sóval, borssal ízesítjük, és belekeverjük az apróra vágott bazsalikomot, valamint a fűszereket. Ezután felöntjük a tejszínnel, majd hozzáadjuk a kucsmagomba-port, és alaposan összeforraljuk, hogy az ízek jól összeérjenek.

A kész szószt a kifőtt tésztával összekeverjük, és azonnal tálaljuk.

Ez az étel könnyen elkészíthető, különleges ízeket kínál, és tökéletes választás lehet egy gyors, mégis ízletes fogáshoz.

https://receptneked.wps.hu/teszta/kucsmagombas-soskas-spagetti/