A lisztet, cukrot, sót, élesztőt és a tejet összedolgozva tésztává gyúrjuk, a tejet pedig folyamatosan adagoljuk hozzá, amíg kellően lágy tésztát kapunk – nem biztos, hogy szükséges az összes tej. A tésztát meleg helyen 1 órán át pihentetjük, hogy megkeljen.
Amikor megkelt, lisztezett felületen kinyújtjuk, majd kb. 8×8 cm-es kockákra vágjuk – a méretet a kívánt nagyság szerint állíthatjuk. Mindegyik kocka közepére egy kis tölteléket helyezünk, majd összehajtjuk a tésztát, hogy bezárjuk a tölteléket. Forró olajban, folyamatos forgatás mellett kisütjük őket.
A töltelékhez előzőleg kissé megfőzzük a darált húst, hozzáadunk egy kis pirospaprikát vagy a kedvünk szerinti fűszereket. Körülbelül 15 darab készíthető belőle.
Jó étvágyat!