Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Lasagne-k

Lasagne

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, majd addig pirítjuk, amíg kifehéredik. Egy kis pohár vízzel felöntjük, hogy ne égjen le, és fedő alatt puhára pároljuk. A friss bazsalikomot felaprítjuk, és összekeverjük a paradicsomszósszal. Felforraljuk, majd a megpuhult húshoz keverjük. A besamelmártáshoz a vajat felhevítjük, hozzáadjuk […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Balog Erika
Beküldte: 2013.07.29.

Hozzávalók

Elkészítése

A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, majd addig pirítjuk, amíg kifehéredik. Egy kis pohár vízzel felöntjük, hogy ne égjen le, és fedő alatt puhára pároljuk.

A friss bazsalikomot felaprítjuk, és összekeverjük a paradicsomszósszal. Felforraljuk, majd a megpuhult húshoz keverjük.

A besamelmártáshoz a vajat felhevítjük, hozzáadjuk a lisztet, majd fokozatosan hozzáöntjük a tejet. Folyamatos keverés mellett sűrű mártássá főzzük.

Egy jénai tálat kivajazunk, az aljára kevés paradicsomos ragut teszünk, erre jön egy sor tészta, majd újra ragu, tészta, míg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejére tészta kerüljön, ezt leöntjük a besamelmártással, majd megszórjuk reszelt sajttal.

A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és kb. 40 perc alatt készre sütjük a lasagnét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is