Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Tészta Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval lágy tésztát gyúrunk. A tésztát meleg helyen, letakarva egy órán keresztül kelesztjük, amíg a duplájára nő. Feltét Amíg a tészta kel, elkészítjük a feltétet. A hagymát, fokhagymát és a chilit apróra vágjuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát. Ezután […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.02.10.

A tésztához

A feltéthez

Elkészítése

Tészta

Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval lágy tésztát gyúrunk. A tésztát meleg helyen, letakarva egy órán keresztül kelesztjük, amíg a duplájára nő.

Feltét

Amíg a tészta kel, elkészítjük a feltétet. A hagymát, fokhagymát és a chilit apróra vágjuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát. Ezután hozzáadjuk a chilit és a darált marhahúst. Sózzuk, borsozzuk, és ízesítjük oregánóval. A húst 8-10 percig pirítjuk, majd ráöntjük a paradicsomszószt. Az egészet addig főzzük, amíg a szósz besűrűsödik.

Összeállítás

A megkelt tésztát egy kiolajozott tepsibe nyomkodjuk egyenletesen. A tetejét megkenjük a paradicsomos-marhahúsos mártással. Rászórjuk a kukoricát és a babot, majd gazdagon megszórjuk reszelt sajttal.

Sütés

A pizzát előmelegített sütőben 180-200°C-on 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük, amíg a sajt szépen megolvad és a tészta átsül.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Mexikói Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is